Vi handler med omtanke

Lokalt støtte

I føtex har vi en fantastisk national tilstedeværelse med mere end 100 butikker. Men vi ønsker ikke blot at være tilstede. Vi ønsker at være nærværende og gøre en reel forskel i lokalmiljøerne.

Støtte lige rundt om hjørnet

Vi er ingenting uden vores kunder. Derfor ønsker vi at være en god nabo, hvor hver lokale butik og engageret i sit nærområde. Vores gode naboskab kommer til udtryk på mange måder.

Det kan være alt fra en indsamling til den lokale afdeling af en velgørende organisation, et partnerskab om uddeling af madspild, engagement i den lokale handelsstandsforening eller noget helt fjerde.

Siden 2012 har Salling Fondene delt næsten 1 milliard kroner ud til velgørende formål, og i føtex er vi glade for, at fondene også ønsker at gøre en forskel i de lokalområder, hvor vi har butikker.

Alt sammen handler om, at vi gerne vil give tilbage til det samfund, vi er en del af – om det så er lokalt eller nationalt.

Siden 2012 har Salling Fondene delt næsten 1 milliard kroner ud til velgørende formål, og i føtex er vi glade for, at fondene også ønsker at gøre en forskel i de lokalområder, hvor vi har butikker.

Thor JørgensenDirektør, Føtex

Donationer på menuen

Selvom julen er ovre er vi slet ikke færdige med at give - og vi har allerede skrevet en del til- og fra kort. Eksempler på lokale projekter, vi støtter i den kommende tid er:"

Ny legeplads i Skanderborg

Salling fondene har doneret 100.000 kr. til “Sløngel Pladsen”

Støttede projekter

Har vi vækket appetitten?

Salling Fondene støtter hvert år en lang række projekter og initiativer, der forbedrer hverdagen for danskerne. Salling Fondene ejer Salling Group, der bl.a. driver føtex. Dermed er føtex 100 procent danskejer og bidrager med sit overskud til at fondene kan gøre forskel via donationer.

Vi har allerede hjulpet meget, men vi har så meget mere på menuen – alt lige fra kirke- og cross-fit projekter til nye rekreative områder i bybillederne. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser.

Er sulten endnu ikke stillet kan du læse mere om støtte- og ansøgningsprocessen

I godt selskab

Vi samarbejder kun med de bedste og mest visionære i branchen

Samarbejdspartnere