Vi handler med omtanke

Her handler vi

Du kan handle trygt ved os og være sikker på, at vi har taget ansvar for de varer, vi sælger.

Scroll ned for at se mere

Vores ambitioner

Hver dag ryger der titusindvis af varer ind og ud af vores mere end 100 føtex-butikker. Ind på lageret, ud på hylderne, ned i kurven og hjem på bordet. De varer har vi – som dit supermarked – et ansvar for. Når du handler hos os, skal du have gavn af vores handlekraft.

Derfor arbejder vi hver dag på at gøre det nemmere for dig at handle. Handle godt, handle sundt og handle bevidst – du behøver ikke engang at tænke nærmere over det. Vi har sørget for, at du kan handle med ro i maven og endnu bedre smag i munden.

Vi har delt vores initiativer op i bidder, så de er nemme at overskue. Klik dig videre, og læs mere om vores konkrete initiativer.

Læs mere om vores konkrete initiativer:

FN’s verdensmål

Vi vedtog i 2018 en ny strategi for ansvarlighed. Den blev til på baggrund af FN’s 17 verdensmål og vores muligheder for at bidrage til de enkelte mål. Vi fokuserer vores arbejde for ansvarlighed på verdensmålene herunder:

Sundhed og trivsel

Fremme et sundt liv for alle og fremme trivsel for alle aldersgrupper

Ansvarligt forbrug og produktion

Fremme bæredygtigt forbrug og produktionsformer

Læs mere om FN’s verdensmål

Vores ambitioner

Det handler om os alle sammen

Vi er nødt til at starte et sted og tage tingene skridt for skridt. Det er ikke nemt, men jeg er sikker på, at vi sammen finder de løsninger der skal til, for at nå i mål. Jeg er rigtig stolt af mange af de ansvarlige initiativer vi allerede har iværksat i føtex, men der er stadig meget, vi kan gøre.

Som en stor dansk virksomhed bør vi i føtex tage et ansvar. Og det er vi klar til. 

Læs mere om føtex’ CSR-strategi.

 

Thor JørgensenKædedirektør, Føtex
Vores ambitioner

I godt selskab

Vi samarbejder kun med de bedste og mest visionære i branchen

Samarbejdspartnere